Huvila ja sauna

MYHKYRIN SAARI, MÖKKI JA SAUNA

Myhkyrin saarella sijaitsee suuri huvila, puulämmitteinen rantasauna, kesäkeittiö, halkovarasto ja venelaituri. Naapureita ei ole. Saaren
saunoineen voi vuokrata viikonlopuksi tai pidemmäksi aikaa. 

Myhkyrissä voit lomailla, saunoa, grillata, viettää iltaa, polttareita, häitä tai vaikka syntymäpäiväjuhlia. Ympärillä oleva Kallavesi tarjoaa kesähauskaa uimisesta, veneilyyn ja kalastamiseen. 

1920-luvulla rakennettu huvila on komea kaksikerroksinen puutalo, jossa on lukuisia eri kokoisia huoneita ja yli 200 neliötä. Huvilassa on sängyt 12 hengelle ja lisänä on irtopatjoja, sähkölämmitys ja kaksi perinteistä pönttöuunia. 

Huvilan keittiössä on vuolukivinen leivinuuni, astiastoa ja ruuanlaittovälineitä, jääkaappi/pakastin, sähköliesi/uuni sekä kahvin- ja vedenkeitin. 

Myhkyrin sydän on puulämmitteinen rantasauna, joka on rakennettu suoraan rantakalliolle. Kallavesi ottaa uimarin hellään syleilyynsä suoraan saunan lauteita.

Saunan jälkeen grillimakkarat ja saunajuomat voi nautiskella terassilla auringonlaskua (tai nousua) ihastellen. . Kammarissa on myös jääkaappi, takka ja lattialämmitys syysiltoja varten.

Kuopion palvelut ja lukuisat tapahtumat kuten Kuopio tanssii ja soi, Kuopion viinijuhlat ja Kuopio Rockcock ovat tarvittaessa muutaman minuutin venematkan päässä.

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen majoittujat hoitavat itse tai hoidamme sen lisämaksusta. Lemmikit ovat tervetulleita Myhkyriin.